Magyarországon Telenovellák
Magyarországon Telenovellák
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Életrajzok
 
Epizódismertetők
 
Letöltések
 
Premierek

A csábítás földjén ZN H-P 20:00

Ördögi Kör Cool H-P 16:45

Árva angyal H-P TV2 17:30

A szerelem nevében Story TV H-P 14:40

India: Álmok útján ZN H-P 14:00

Mindörökké szerelem RTL Klub H-P 16:20

Marina TV2 H-P 16:30

 
Számláló
Indulás: 2010-08-09
 
Ördögi kör

1.
Esperanza, a fiatal és szegény lány, cselédként dolgozik egy elõkelõ családnál Mexikóban. A család szoknyavadász fia, Martin, elcsábítja és teherbe ejti. Amikor Esperanza bejelenti neki, hogy terhes, Martin megrémül és keménykezû anyjára, Gracielára bízza a dolog elsimítását, õ pedig New Yorkba költözik, nagybátyjához. Graciela ellentmondást nem tûrve, abortuszra viszi a lányt, aki abban reménykedik, hogy Martin még mindig szereti, és megszökik a klinikáról. Esperanza is eljut az Egyesült Államokba, ahol megszüli fiát, Angelt. Felnõttként Angel, akit barátai csak Diablónak szólítanak, a nincstelenség miatt egy bandába keveredik, de lebukik és börtönbe kerül. Ügyvédje, Manuela, bízik benne, és elintézi, hogy feltételes szabadlábra engedjék. Ám Angel hiába akar jó útra térni, a bandából nem könnyû kilépni, így azonnal egy akciót bíznak rá.

2.
Angel megdöbben, amikor meglátja Manuelát a jótékonysági estélyen, ahonnan Leon parancsára el kell rabolniuk az árverésre bocsátott ékszereket. Leon fia féltékeny Angelre, mert úgy érzi, apja többre tartja a fiút, mint õt, ezért telefonál a rendõrségre, hogy lebuktassa a bandát. A rendõrök megjelennek az estélyen körülnézni. Az egyik nyomozó apja, a nyugdíjazás elõtti estéjén az épület elõtt marad a kocsiban. Feltûnnek neki a gyanús férfiak, lövöldözésbe keveredik velük, és Gregorio lövése életveszélyesen megsebesíti. Manuela örül, hogy Angel máris munkát kapott az estélyen pincérként, és megígéri, hogy segít neki állandó munkát találni.

3.
Ariana, Manuela anyja, aki a jótékonysági estet szervezte, teljesen összetört a történtek súlya alatt, ráadásul a nyomozók is felzaklatják, amikor azzal gyanúsítják, hogy esetleg köze volt a rabláshoz. Manuelában felmerül, hogy esetleg védence sem teljesen ártatlan. A bandatagok nagyon meijednek, amikor Angel bevallja, hogy az ügyvédje látta õt az estélyen. Ha a rendõrség megtudja, hogy egy börtönviselt ember is jelen volt, azonnal rájuk fognak gyanakodni.

4.
Angel találkozik Manuelával, és elmondja neki, tudja, hogy gyanakszik rá. Manuela úgy érzi, igazságtalanul gyanúsítja Angelt csak azért, mert börtönben volt. Miután Anibal megtudja, hogy rákos és alig fél éve van hátra, összehívja a Davila cégcsoport igazgatóit, hogy bejelentse, visszavonul. Virginia dühös, amiért apja nem õt nevezte meg utódjául, hanem versenyt hirdetett a cégek között, melynek gyõztese nyilvánvalóan Martin lesz, aki a legtöbb profitot produkálja. Virginia ki nm állhatja az arrogáns Martint, mint ahogy Manuela jóbarátja, Horacio sem szereti, és nem értik, miért akar feleségül menni hozzá Manuela.

5.
Manuela, hogy bizonyítsa, hisz Angelben és az újrakezdés esélyében, munkát ajánl neki. Így lesz a fiúból biciklis futár az ügyvédi irodában. Martin és öccse, Christian, kétes ügyletekkel növelik a Davila vállalat profitját, és természetsen, az õ zsebükbe is vándorol némi pénz. Esperanza az újságban olvas a rablásról, ahol megemlítik Martin Acero nevét. Elhatározza, hogy felkeresi a férfit, és elmondja neki, hogy van egy fia. Biztosra veszi, hogy Martin örömmel fogadja majd a hírt.

6.
Angel szerencsésnek mondhatja magát, mert nem kellett megölnie a sérült rendõrt a kórházban, ugyanis megállt a szíve épp, mielõtt lelõtte volna. Hiába szeretne jó útra térni, az ördögi körbõl nehéz kikerülni. Manuela megpróbálja rávenni húgát, hogy pusztán dacból ne lépjen ki a vállalattól. Lévén, hogy az õrt leütötték, Jimmy nem hajlandó elhinni, hogy az apja szívinfarktusban halt meg. Esperanza elmondja Suzynak, hogy az újsághírben szerelõ Martin Acero Angel apja.

7.
Suzy és Esperanza megpróbálják kideríteni Martin elérhetõségeit, de minden próbálkozásuk kudarcba fullad. Manuelának semmi kedve napközben órákra elmenni az irodából, de Martin ragaszkodik ahhoz, hogy együtt ebédeljenek. Horacio egy pillanatig se rejti véka alá, hogy nem lelkesedik Manuela võlegényéért. A banda kineveti Angelt, amiért biciklis futárként dolgozik, de õ boldog, hogy Manuela közelében lehet.

8.
Manuela kissé elbizonytalanodik néha Martinnal kötendõ házasságát illetõen, mert a férfi nem sok idõt tölt vele. Horacio észreveszi, hogy Manuelának tetszik Angel, a biciklis futár, de a lány határozottan tagadja. Perla aggódik, hogy Gregorio veszélyes üzletbe keveredett. Jimmy felkeresi Virginiát az irodájában, és utal arra, hogy õt is gyanúsítja. A lány kikéri magának a hangnemet.

9.
Angel megdermed a rémülettõl, amikor meglátja Cardona nyomozót Manuela irodájában. Félelme nem alaptalan, hiszen az aukciós estélyen leöntötte borral a nyomozót, hogy idõt nyerjen bûntársainak, és Jimmy csakhamar felismeri. Martin új üzletfelét ágyba viszi, mint minden nõt, akit csak megkíván.

10.
Manuela csak pár perccel kerüli el Martin szeretõjét, amikor meglepetésként vacsorát visz neki. De a lány hiába kedveskedik neki, Martin fárdtságra panaszkodik. Topo és Gregorio összekapnak, mivel Topo szerint a fiú nem viselkedik elég szépen a terhes Perlával. Hogy Angel le ne bukjon, Martin, az ékszerrablás értelmi szerzõje elintézi, hogy rákerüljön utólag a felszolgálók listájára, így bizonyíték híján kénytelenek elengedni a fiút.

11.
Cardona nyomozó kihallgatja Angelt, és bár nem hisz neki, kénytelen elengedni, ugyanis a neve szerepel az estélyre szerzõdtetett személyzet névsorában. Christian közli Martinnal, hogy az új ügyfél Miamiban szeretne találkozni vele. Manuela nemigen tudja elviselni jövendõbeli anyósát és bántja, hogy Martinnak el kell utaznia. Találkozik Angellel, és elmennek sétálni egy parkba.

12.
Angel ráveszi Manuelát, hogy másszanak fel egy fára. Együtt töltik az egész délutánt, és a lány nagyon jól érzi magát vele. Gregorio elég nagy zûrbe keveredik, miután Perla kidobja a kábítószert, amit eladás céljából vásárolt. Mivel nem tud fizetni, életveszélyesen megfenyegetik. Jimmy elnézést kér Virginiától a korábbi durvasága miatt, és meghívja ebédelni.

13.
Virginia szeretné, ha a cégcsoport összes vállalatát átfogó könyvvizsgálatnak vetnék alá. Azt gyanítja ugyanis, hogy Martin kétes üzletekkel termel kiemelkedõen magas profitot. Anibal feleslegesnek tartja, de hogy lánya kedvére tegyen, rábólint a tervre. Martin egyáltalán nem örül a vizsgálatnak, érzi, hogy Virginia még sok kellemetlenséget okoz neki. Manuela elmeséli Horaciónak, hogy Angellel töltötte a délutánt.

14.
Esperanza és Suzy Martin érkezésére várnak. Martin eleinte nem hajlandó fogadni Esperanzát, de látván, hogy nem tágít, végül beszél vele. Hitetlenkedve hallgatja, és nem hajlandó elhinni, hogy õ Esperanza gyerekének az apja. Esperanza megalázónak érzi a helyzetet, és kiviharzik az irodából. Gregorio egy új üzletrõl beszél Leonnak, akit érdekel a dolog. A fiú arra számít, hogy így egyenesbe jöhet az élete.

15.
Angelnek feltûnik anyja rossz kedve, de a betegségének tudja be. Esperanza nagyon szenved, amiért Martin megalázta, és mivel annak idején miatta jött az Egyesült Államokba, legszívesebben visszaköltözne Mexikóba. Az ügyvédi irodában Nina nem talál egy borítékot, melyben 1.500 dollár készpénz volt. Mindannyian, még Manuela is, arra gyanakszanak, hogy Angel vette el a pénzt.

16.
Miután a szálloda egyik vendége azonosította Gregoriót a biztonsági kamera felvételén, a rendõrök szaglászni kezdenek utána. Gregorio elküldi otthonról Perlát, mert azzal akarja meglepni, hogy kifesti a lakást a gyerek érkezése elõtt. Martinnak megtetszik Marina, és utasítja Leónt, hogy este küldje el a lakására. Manuela megkéri Angelt, hogy valamit vigyen fel a lakására, és javítsa meg a mikróját. Hogy valóban elromoljon, elvágja a vezetékét.

17.
A rendõrök követik Gregoriót, így azt is látják, amikor pénzt ad valakinek, és azt feltételezik, hogy drogdíler. Marina felmegy Martin lakására, de nem adja olcsón magát. Manuela mindent elmesél Horaciónak, de üzlettársa nem helyesli kapcsolatát Angellel.

18.
León utasítja Gregoriót, hogy azonnal vigye el hozzá a rablás kiterveléséhez szükséges infókat.
Mivel a pénz nem kerül elõ, Angelt elbocsátják. Még Manuela sem hajlandó meghallgatni a magyarázkodását. Perlánál megindul a szülés, kórházba viszik. León megbízza a fiát, hogy ölje meg Gregoriót.

19.
Angel a kórházban közli a szörnyû hírt Perlával, hogy Gregorio meghalt. Mindenki azt hiszi, hogy a rendõrök ölték meg. Manuela és Horacio szórakozni mennek egy klubba. Martin dühös,amiért menyasszonya nem veszi fel a telefont. León utasítja a fiúkat, hogy pucolják ki Gregorio lakását. Martin elmegy a klubba, és hazaviszi az enyhén ittas Manuelát.

20.
Martin meggyõzi Manuelát, hogy hozzák elõbbre az esküvõ napját.Perla depresszióba esik, és a kisfiáról sem hajlsndó tudomást venni.Nina véletlenül megtalálja a borítékot a pénzzel,ekkor mindenki számára világossá válik, hogy Angel valóban ártatan. Virginia megtudja, hogy Cardonanyomozó megsérült, és felkeresi a lakásán.Manuela elindul felkeresni Angelt, hogy bocsánatot kérjen tõle.

21.
Manuela elmegy Angel lakására, hogy bocsánatot kérjen, amiért meggyanúsították, de csak Esperanzát találja otthon.Miután az asszony dolgozni indul, úgy dönt, megvárja a ház elõtt Angelt, de nem számol azzal, milyen rossz környéken lakik a fiú. Angel menti meg végül három férfitól, akik zaklatni kezdik. Virginia és Jimmy együtt töltik a délutánt, az éjszakát pedig a lány lakásán

22.
Martin bosszankodik, amiért Manuela nem ért oda este a szüleihez.Horacio nem helyesli, hogy Manuela csókolózott a futárfiúval. Angel boldog, hogy újra Manuela közelében lehet, noha barátai óva intik attól, hogy beleszeressen egy gazdag lányba. Perla nem törõdik a kisfiával, ez eléggé nyugtalanítja a szüleit és a barátait.

23.
Christian aggódik a könyvvizsgáló miatt, aki minden számlát átnéz. Martint felháborítja, hogy Marina csak akkor hajlandó a lakására menni, ha személyesen hívja fel telefonon, de nem tud ellenállni a kísértésnek.A nyomozók Gregorio után kérdezõsködnek, de eredménytelenül, senki nem árul el semmit a fiúról, miután Cachorro megfenyegette a környék boltosait. Virginia arra számít, hogy Jimmy majd felhívja, de hiába várja a hívást.

24.
Jimmyt bosszantja, hogy a nyomozás zsákutcába jutott, és nem kerültek közelebb a bandához, amelynek Gregorio tagja volt. Manuela próbál távolságot tartani Angel és közte, de nagyon nehezére esik, mert tetszik neki a fiú. Perla eldönti, hogy táncosnõként fog dolgozni a bárban, amitõl Sandro nagyon kiborul. Angel és a banda elrabolnak többezer mobiltelefont.

25.
Sandro nem bírja nézni, ahogy Perla kelleti magát a bár férfivendégei elõtt. A Graciela által rendezett partin Horacio és Christian szóváltása tettlegességig fajul. Mindenki nagy meglepetésére Manuela Horacio pártjára áll. Miután tudomást szereznek a rablásról, a nyomozók összefüggést vélnek felfedezni a két ügy között, ezért felkutatják azt a férfit, akit együtt láttak Gregorióval.

26.
Martin elképed, amikor Manuela közli vele, hogy nem biztos abban, hogy hozzá akar menni feleségül. A lányok csodálkoznak, hogy Perla Topóra bízta a gyereket, de a fiú mindenben segíti, mert régóta tetszik neki. Cardona és Sanchez kifaggatják Francót Gregorioról, de nem jutnak elõrébb a nyomozással. Anibal és Ariana elképednek, amikor megtudják, hogy Manuelának kétségei támadtak az esküvõt illetõen.

27.
Sandro nem bírja nézni, ahogy lánya a bárban részegen kelleti magát a férfivendégek elõtt. Jimmy fél egy újabb kapcsolattól, a csalódástól, de Mike unszolására felhívja Virginiát. Manuela születésnapjára Angel egy portrét rajzol róla. Martin szülinapi meglepetéspartit szervez Manuelának Virginia lakásán, és elküldi Christiant Horacióhoz, hogy kérjen bocsánatot tõle.

28.
Angel elviszi Manuelát olyan helyekre, ahol még sosem járt, végül egy táncklubban kötnek ki, ahol Angel felmegy a színpadra és elénekel neki egy dalt, amivel teljesen lenyûgözi. Martin nagyon ideges, amiért Manuelát nem lehet elérni telefonon. Fél, hogy szégyenben marad a rengeteg vendég elõtt, ha menyasszonya nem jelenik meg.

29.
Jimmy épp elnézést kér Virginiától a lakása elõtti folyosón, amikor megjelenik Mauricio és a fiú félreérti a helyzetet. Angel hazakíséri Manuelát, de a ház elõcsarnokában elbúcsúzik tõle. Manuela elképed a szülinapi parti láttán, és egyáltalán nem örül a meglepetésnek. Kínosnak érzi a pillanatot, amikor Martin a vendégek szeme láttára adja át neki a drága ajándékot. Manuela megdöbben, amikor véletlenül rányit a Christiannal enyelgõ Horacióra.

30.
Christian nagyon aggódik attól, hogy kitudódik, a férfiakhoz vonzódik. Nina elmeséli Angelnek a meglepetésbulit, és a fiút nagyon rosszul érinti, amikor azt hallja Ninától, hogy Manuela és Martin kibékültek. Christian megvárja Horaciót az irodája elõtt, és közli vele, hogy õ nem meleg, és tekintse meg nem történtnek az elõzõ estét. Angel közli Manuelával, hogy felmond. Virgina felkeresi Jimmyt, és megbeszélnek egy újabb randit.û

31.
Angel elhatározza, hogy felmond, mivel úgy érzi, az ügyvédnõ nem viszonozza az érzelmeit. Manuela mondvacsinált indokokkal próbálja az irodában tartani, míg Nina elmegy, és bevallja neki, hogy õ is szerelmes belé. Virginia nagyon készül a randevújára Jimmyvel, ám egy kihallgatás hosszan elhúzódik, Jimmy pedig lekési a találkát. A nyomozók biztosak abban, hogy a Kutya névre hallgató bûnözõ közelebb viszi õket a megoldáshoz.

32.
Angel és Manuela boldogan ébrednek Manuela lakásán, és Angel azt kéri, a lány legyen az épület elõtt kettõkor. A Virginia lakásán ébredõ Jimmy reggelit készít barátnõjének. Esperanza aggódik a fia miatt, nem tetszik neki, hogy olyasvalakibe szerelmes, aki nem az õ társadalmi osztályukból származik.

33.
Perla kijelenti, hogy beleegyezik ugyan, hogy Toponál lakhasson a gyerekkel, de eszében sincs elfogadni a fiú közeledését. Angel motorozni viszi Manuelát, és a tengerparton töltenek egy romantikus napot és éjszakát. Miután Sandro felmond Leonnál, empanadát árul az utcán, de nehezen indul be az üzlet, ráadásul a rendõrök elõl is bujkálnia kell.

34.
Martin tombol, mert senki nem tudja, hol lehet Manuela, ezért Marinát hívja magával a Plaza Hotel elnöki lakosztályába. Cachorro drága bundát vesz Marinának, és nagyon dühös, amiért a lány egy telefonhívás miatt faképnél hagyja. Manuela megígéri Angelnek, hogy beszélni fog a võlegényével, és szakít vele.

35.
Manuela felkeresi Martint és közli vele, hogy nem lesz a felesége. Ronco arra kéri Angelt, hogy õt is vegyék be valamelyik akcióba, mert nagyon kell neki a pénz. Topo azon töpreng, hogyan bírja rá Perlát, hogy ne adja örökbe a gyereket. Cachorro már nem tudja elviselni a visszautasítást, ezért egy sötét utcában leüti Marinát és megerõszakolja.

36.
Nina örül, hogy Angel mégsem mondott fel, és lelkesen mesél neki Christianról, akibe menthetetlenül szerelmes. Mivel a cég ügyei rosszul állnak, Martin úgy véli, szükség lesz egy újabb törvénytelen akcióra, de Leon csak nagyobb jutalékért hajlandó dolgozni neki. Hogy a Kutya nevû bûnözõnek el ne járhasson a szája, Martin embere lefizeti a két rendõrt, akik a rabot kihallgatásra szállítják, hogy gyilkolják meg.

37.
Jimmynek mindenki gyanús, és mivel a rendõrségen kívül csak Virginiának beszélt a rab átszállításáról, rá is gyanakodni kezd. Nina rettentõen sajnálja, hogy Manuela szakított a jóképû és gazdag Martinnal, ezért Christian megbízásából zokszó nélkül kémkedik fõnöke után, hogy kiderítse, ki lehet a gaz csábító. Amibalt és Arianát megdöbbenti Manuela döntése, nem hajlandóak belenyugodni abba, hogy lányuk szakított Martinnal.

38.
Suzy felkeresi Leont, és fizetésemelést kér tõle. Leon világossá teszi, hogy semmit nem adnak ingyen, ezért Suzynak kedvesnek kell lennie vele. Leon közli a fiúkkal, hogy a továbbiakban kiharcolja a magasabb jutalékot, így õk is többet keresnek majd egy-egy balhé során. Nina mindenre figyel, hogy kiderítse, ki lehet Manuela titkos szeretõje.

39.
Anibal nem tud napirendre térni afelett, hogy lánya egy rendõrrel csókolózott az irodában. Martin, aki jó pontokat szeretne szerezni Virginiánál, a védelmébe veszi. Horacio figyelmezteti Ninát, hogy csevegései nem mehetnek a munka rovására, és nem kémkedhet Manuela után. Perla felkeres egy örökbefogadással foglalkozó ügynökséget, mert úgy érzi, muszáj örökbe adnia kisfiát. Angel egy drága karkötõt vesz hitelre Manuelának, hogy megvigasztalja, amiért elveszítette azt, amit az apjától kapott.

40.
Topo mindent elkövet, hogy rávegye Perlát, ne adja örökbe a kisfiút. Angel megígéri, hogy segít neki. Mivel Nina szerint Alan, az iroda egyik ügyfele lehet Manuela szeretõje, Martin elküldi Carmelót az étterembe, hogy figyelje õket, majd amikor Carmelo átküld egy képet, melyen Alan átöleli Manuelát búcsúzáskor, parancsba adja neki, hogy ölje meg a férfit.

41.
Christian megdöbben, amikor rájön, hogy fivére megölette azt a férfit, akirol azt hitte, hogy Manuela szeretõje, ráadásul csakhamar kiderül, hogy pusztán az ügyfele volt. Aníbal képtelen elviselni, hogy lányai nem az elvárásai szerint viselkednek. Angel és Topo közlik Leonnal, hogy volna egy jó balhé, de nagyobb részesedést akarnak. Martín megvereti Cachorrót, amiért a fiú megerõszakolta Marinát.

42.
Esperanza bevallja a fiának, hogy az apja valójában nem halt meg, hanem egy jó nevû, gazdag mexikói családból származik, de miután teherbe ejtette, magára hagyta. Hiába kérleli fiát, hogy szakítson az ügyvédnõvel, Angel nem hajlandó rá. Manuela egy kiállításra viszi Angelt, ahol bemutat neki egy mûvészt.

43.
Angel és Manuela kissé összezördülnek a kiállításon, mert Angel érzi a szakadékot a két társadalmi osztály között. Mauricio arra kéri Virginiát, segítse ki egy kis droggal, mert a dílere nincs a városban. Jimmy és Mike minden idot annak szentelnek, hogy a banda nyomára bukkanjanak, de sötétben tapogatóznak. Ráadásul Romero és Uribe mindenrol tájékoztatják Carmelót, a Vasember megbízottját.

44.
Suzy felkeresi Leont, és fizetésemelést kér tõle. Leon világossá teszi, hogy semmit nem adnak ingyen, ezért Suzynak kedvesnek kell lennie vele. Leon közli a fiúkkal, hogy a továbbiakban kiharcolja a magasabb jutalékot, így õk is többet keresnek majd egy-egy balhé során. Nina mindenre figyel, hogy kiderítse, ki lehet Manuela titkos szeretõje.

45.
Jimmy egyetlen percet sem szeretne Angel és Manuela társaságában tölteni, de mivel a vihar egy fát dönt az autójukra, kénytelen belenyugodni a helyzetbe. A hétvége a vártnál jobban alakul. Angel és Jimmy összebarátkoznak. Martín égen-földön keresi és keresteti Manuelát, de senki nem tudja, hol lehet. Egyre biztosabb abban, hogy a lánynak van valakije.

46.
Christian szerint veszélyt jelent rájuk nézve, hogy Marina, Martin szeretõje tudja, hogy õ a Vasember, aki megbízást ad Leon bandájának a rablásokra, de a férfi biztos abban, hogy Marina sosem árulná el. Marina vásárolgatni megy a lányokkal Martin hitelkártyájával. Carmelo odaállítja Ciscót Manuela háza elé, hogy figyelje, kivel érkezik haza a lány. Angel, Manuela, Jimmy és Virginia a kezdeti döbbenet ellenére végül egy csodálatos hétvégét töltenek el együtt.

47.
Martin arra kéri Faustót, Anibal orvosát, hogy a fejleményekrõl neki számoljon be elsõként, ám Fausto úgy véli, ez csak a családra tartozik. Martin megtudja Anibaltól, hogy Manuela és Virginia a nyaralóban vannak. Azonnal odaküldi Carmelót, hogy kiderítse, kivel van a lány. Mire Carmelo Hamptonsba ér, Angel vonattal hazautazik, hogy végrehajtsák az alaposan kitervelt rablást.

48.
Minden a terv szerint halad, Angel és a fiúk megállítják a chipeket szállító furgont, megkötözik a sofõrt és kísérõjét, és kipakolják az árut. Angelt egyre jobban furdalja a lelkiismeret azért, hogy félrevezeti Manuelát, aki azt hiszi, már végleg szakított bûnözõi múltjával. Manuela közli Martinnal, hogy van valakije.

49.
Esperanza hiába gyõzködi Angelt, hogy Manuela nem hozzá való, a fiúnak esze ágában sincs szakítani vele. Jimmy és Mike a chiprablási ügyön dolgoznak. Még a furgon sofõrje sem tudta, hogy a kocsinak van egy beépített kamerája. Martin ráállítja Carmelót Manuelára. Ki szeretné deríteni, ki a riválisa, hogy megölesse.

50.
Anibal közli Virginiával, hogy õt nevezi ki a cégcsoport elnökévé, amennyiben szakít a nyomozóval, de a lány hallani sem akar a dologról, sõt, úgy dönt, elfogadja barátja ajánlatát, és hozzáköltözik. Caucho lázadozni kezd Diablo ellen, mivel a fiú lényegesen nagyobb részesedést kap az akció után, mint õ.

51.
Topo nem tartja jó ötletnek, hogy Angel mindent õszintén bevalljon Manuelának. A bárban Angel észreveszi Marina karján a karkötõt, amit Manuela az apjától kapott születésnapjára. Elhatározza, kideríti, kitõl kapta a lány. Uribe felhívja Carmelót, hogy elmondja, némi pénz fejében tájékoztatják a fõnökét mindarról, ami a rendõrségen történik.

52.
Esperanza a tévében látja Martint nyilatkozni a készülõ jótékonysági akcióról az egyedülálló anyák megsegítése érdekében. Felháborítja ez a mérhetetlen kétszínûség. Nina szomorú, amiért Christian már napok óta nem jelentkezett. Manuela közli Angellel, hogy péntekre meghívta a szüleit magához, hogy bemutassa nekik. Manuela egy küldeményt küld Angellal Lucasnak, mert titokban azt reméli, a fiú mégis kedvet kap ahhoz, hogy Lucas tanítványa legyen.

53.
Minden a terv szerint halad, Angel és a fiúk megállítják a chipeket szállító furgont, megkötözik a sofõrt és kísérõjét, és kipakolják az árut. Angelt egyre jobban furdalja a lelkiismeret azért, hogy félrevezeti Manuelát, aki azt hiszi, már végleg szakított bûnözõi múltjával. Manuela közli Martinnal, hogy van valakije.

54.
A chipszállító furgon biztonsági kamerájának felvételén Jimmy felfedez egy tetoválást az egyik elkövetõ nyakán.Manuela elhatározza, hogy meglepetésként felkeresi Angelt otthon, mert szeretne megismerkedni a környezetével, a barátaival. Martin azt hiszi, Leon állította rá Angelt Manuelára, és bosszút forral ellene. Angel legnagyobb meglepetésére, Manuela megjelenik a bárban.

55.
Esperanza elhatározza, hogy valahogy bejut a jótékonysági rendezvényre, és megzsarolja Martint. Szeretné, ha a Martintól kapott pénzbõl kifizethetné a fia adósságát, hogy Angelnek többé ne kelljen Leónnak dolgoznia. Nina felkeresi Christiant az otthonában. Graciela örömmel hallja, hogy Nina jó családból származik. Ariana arra kéri Manuelát, hogy Virginiát is hívja meg a vacsorára. Anibal elhatározza, hogy a lányok tudomására hozza, hogy halálos beteg.

56.
Perla elhatározza, hogy mindenképpen örökbe adja a kisfiát. Uribe és Romero elárulják Carmelónak, hogy a biztonsági kamera felvételén tisztán látható egy tetoválás az egyik elkövetõ nyakán, és Cardona meg Sánchez elkezdtek nyomozni a tulajdonosa után. Virginia egyre nehezebben viseli, hogy Jimmy alig van otthon. Christian azt tanácsolja Martinnak, hogy ne ölesse meg Diablót, inkább érje el valahogy, hogy Manuela megggyûlölje.

57.
Angel készül a vacsorára Manuela szüleivel. A fiúk már aggódnak Leon miatt, amikor végre elõkerül. Az összevert Leon nem hajlandó kórházba menni. Magához rendeli Caucht, és közli vele, hogy némi pénz fejében fel kell adnia magát. Esperanza és Suzy azon töprengenek, hogy juthaynának be a jótékonysági rendezvényre, hogy Esperanza megzsarolhassa Martint.

58.
Miután Martin elárulja Anibalnak, hogy egy egyszerû futár miatt szakított vele Manuela, Anibal éktelen haragra gerjed, és nem hajlandó meghallgatni a lányát. Martin elárulja Manuelának, hogy az apja rákos. A hír teljesen letaglózza a lányt és Virginiát is.

59.
A lányokat nagyon megviseli, hogy apjuk nem hajlandó beszélni velük, valamint az is, hogy eltitkolta elõlük a betegségét. Perla elmondja Angelnek, hogy közte és Topo között nem lehet semmi, mert pusztán barátjának tekinti a fiút. Leon pont annyi pénzt ajánl Diablónak, amennyi a tartozása, ha elvállal egy egyszemélyes munkát a Vasembernek.

60.
Christian hazakíséri Ninát, de a romantikus együttlét nem mûködik, bármennyire is igyekszik a lány, nem tudja felkelteni az érdeklõdését. Angel elmondja Toponiak, hogy Leon egy páncélszekrény feltörését kérte tõle, ahonnan iratokat ell ellopnia a Vasember számára. Esperanza és Suzy hamis azonosítóval bejutnak a jótékonysági rendezvényre, ahol Esperanza megzsarolja Martínt.

61.
Angel megkérdezi Manuelától, hajlandó-e mindent hátra hagyni, és elmenni vele valahova, ahol nyugodtan élhetnék az életüket. Christian sokat õrlõdik, saját magának is nehezen akarja bevallani, hogy meleg. Suzy legnagyobb meglepetésére Sandro elköltözik otthonról.

62.
Martin azt találja ki Angel lejáratására, hogy Leon vegye rá, törjön be a Davila család nyaralójába, így amikor a rendõrök rajtakapják, Manuela egy életre meggyûlöli õt. Esperanza odaadja Angelnek a 37 ezer dollárt, amit kizsarolt Martínból, hogy törleszthesse az adósságát Leon felé, és ne kelljen több rablásban részt vennie.

63.
Miután Topo közli Angellel, hogy kihallgatta Leon beszélgetését, és úgy tûnik, a Vasember meg akarja öletni, Angel azonnal felmond az irodában. Megkéri Topót, hogy Esperanzát vigye biztonságos helyre. Arra nem számítanak, hogy a Graciela által felbérelt magánnyomozó követi õket Sandro lakásáig. Angel Lucas mûtermébe megy, és arra kéri, engedje meg neki, hogy ott találkozzon Manuelával.

64.
Martin épp azon dühöng, hogy emberei sehol nem találják Angelt, amikor Graciela megjelenik a fotókkal, melyeket a magánnyomozó készített Esperanzáról. Martin ekkor szembesül a ténnyel, hogy Manuela barátja egyben az õ fia is, de ez nem tántorítja el attól a szándékától, hogy megölesse. Jimmy arra készül, hogy megkérje Virginia kezét, ám a lány félreérti, és azt hiszi, szakítani akar vele, ezért a találka elõtt beül valahová iszogatni Mauricióval.

65.
Miután Virginia alkoholos befolyásoltság alatt balesetet okoz, beviszik a rendõrségre, ahol drogtesztet is végeznek rajta. Jimmy õrjöng, amiért Mauricióval volt, és amiért letagadta, hogy kábítószerezik. Közli vele, hogy többé nem akarja látni. Martin elraboltatja Esperanzát, hogy így kényszerítse Angelt a rablásra.

66.
Miután Angel látja a megkötözött Esperanzát a raktárban, úgy dönt, hogy mégis kirabolja Manueláék házát, hogy ne essen bántódása az anyjának. Martin elhiteti vele, hogy fontos iratokat talál majd a széfben, amik a cég átvételéhez kellenek neki, így Angel nem gyanakszik, nem is sejti, hogy Martin célja az õ megöletése. Jimmy nem hajlandó megbocsátani Virginiának, hogy Mauricióval ivott és drogozott.

67.
Miután Romero és Uribe, a két korrupt zsaru, beviszik Cauchót kihallgatásra, a fiú azt vallja hogy a banda fõnöke Diablo, és minden rablást õ tervezett meg, valamint az elkövetõket is õ bérelte fel. Angel arra kéri Manuelát, este hétkor várja õt a pályaudvaron. Azt tervezi, hogy végrehajtja a rablást, majd elutaznak.

68.
Angel gond nélkül behatol a házba, és feltöri a páncélszekrényt, de némi készpénzen és egy-két biztosítási papíron kívül nem talál semmit. Ekkor válik gyanússá a megbízás, és amint kinéz az ablakon észre is veszi a két nyomozót, akik arra várnak, hogy tetten érjék. Sikerül kimenekülnie a házból, és motorra pattan. Uribe és Romero követik, hogy végezhessenek vele. Jimmy és Sanchez sarokba szorítják. Angel megadja magát, de az egyik Vasember által lefizetett zsaru rálõ, és Angel a tengerbe zuhan.

69.
Angel súlyosan megsérül, de sikerül partot érnie. A rendõrség nagy erõkkel keresi a holttestét, de sikertelenül. Horacio és Virginia a pályaudvarra sietnek, hogy értesítsék Manuelát a történtekrõl. A lány nem hajlandó elhinni, hogy szerelme becsapta, és azt sem, hogy meghalt. Angel utolsó erejével elvonszolja magát Lucas mûterméig. A festõ befogadja, és mindent elkövet, hogy életben tartsa.

70.
Jimmy a fejét veri a falba, amiért egy bûnözõnek sikerült õt átvernie, hiszen már-már a barátjának tekintette Angelt. Anibal és Ariana Manuela lakására sietnek, hogy támogatásukról biztosítsák a lányt. Jimmy felkeresi Manuelát, mert szüksége van a vallomására, de Virginiával nem hajlandó szóba állni. Virginia Jimmy füle hallatára mond igent apja ajánlatára.

71.
Jimmy nem biztos abban, hogy Angel meghalt, ezért addig nem nyugszik, míg a holttestét meg nem találják. Manuelát teljesen letaglózza a hír, hogy Angel valójában egy bûnözõ, és mély depresszióba esik. Lucas egy kínai gyógyítót hív, aki rendbehozza Angelt. Anibal bejelenti a cégcsoport igazgatóinak, hogy Virginiát nevezi ki utódjának.

72.
Martin felajánlja Manuelának, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat, mert õ a történtek ellenére is szereti. Cachorro folyamatosan udvarol Marinának. Miután Manuela elmondta a rendõröknek, kik Angel barátai, a rendõrség razziázik a bárban, és Topo kivételével a bandatagokat beviszik kihallgatásra, de mivel nincs priuszuk, nem tartóztathatják le õket.

73.
A rendőrségen Cachorro, Mocho és Ronco megmutatják Topo fényképét. Soto százados felfüggeszti Angel holttestének keresését. A fiúkat bizonyíték híján elengedik. A rendőrök felkeresik Topot és kikérdezik. Vega nyomozónak eszébe jut, hogy már találkoztak, amikor Gregorio halálának ügyében nyomoztak. Perla meggondolja magát, és visszaveszi kisfiát az örökbefogadó szülőktől.

74.
Angelt megőrjíti a bizonytalanság. Arra kéri Lucast, derítse ki, hogy Manuela mit gondol róla. Christian szerint a könyvvizsgáló gyanakszik rájuk, mert a legfontosabb ügyfeleiket heteken át nem tudta elérni. Angel szeretné meggyőzni Esperanzát, hogy nálküle menjen Mexikóba. Manuela minden részletet tudni szeretne, hogy sikerüljön neki meggyűlölnie Angelt.

75.
 Esperanza nem hajlandó a fia nélkül Mexikóba menni. Jimmy újra együtt látja Virginiát Mauricióval, és azt vágja a fejéhez, hogy nyilván volt köztük valami, mielőtt szakítottak volna. Manuela elhatározza, hogy éli tovább az Angel megismerése előtti életét, felkeresi Martint, és arra kéri, vegye feleségül. Lucas beszél Manuelával, és megtudja, hogy feleségül megy Martinhoz.

76.
 Perla meglátogatja az apját, és közli vele, hogy már nem táncol a bárban, és szívesen segít neki az empanadák készítésében. Horacio elmeséli Manuelának, hogy Christiannal randizgat,és jól érzik magukat együtt. Angelt letaglózza a hír, miszerint Manuela feleségül megy Martinhoz.

77.
Manuela közli a szüleivel, hogy Martinnal összeházasodnak, Anibal végtelenül boldog a hír hallatán. Jimmy visszaviszi Virginiának a nála maradt ruháit, és elmondja neki, hogy már nem haragszik rá. Topo észreveszi, hogy egy hajléktalannak öltözött nyomozó követi, de egy templom gyóntatófülkéjében sikerül beszélnie Angellel.

78.
Miután Martin tudomást szerez arról, hogy Virginia ittas és drogos állapotban balesetet okozott, kifaggatja Mauriciót, és megígéri neki, hogy hallgat arról, hogy ő is drogozott, amennyiben segít neki lejáratni Virginiát. Mivel Manuelát örökre elveszítette, Angel úgy dönt, Mexikóba megy anyjával új életet kezdeni.

79.
Az egész család az esküvői szertartásra készül Manuela szüleinek lakásán. Esperanza és Angel egy embercsempész segítségével átjutnak a mexikói határon. Jimmy arra gyanakszik, hogy Mauriciónak köze volt a rablásokhoz, ezért behívja kihallgatásra. Mauricio annyira felbőszíti Jimmyt, hogy a nyomozó megüti. Esperanza elárulja Angelnek az apja igazi nevét.

80.
Amint Angel tudomására jut, hogy az apja Martin Acero, a Vasember, aki épp feleségül veszi a szerelmét, nem képes Mexikóban maradni. Visszaindul, hogy bosszút álljon azon az emberen, aki tönkretette az életét. Jimmy elmondja Virginiának, hogy nem szakítani akart vele, hanem meg akarta kérni a kezét, ezért kérte, hogy menjen fel hozzá.

81.
Martin felkeresi Anibalt, és elmondja neki, hogy Virginia kábítószer hatása alatt balesetet okozott, és börtönbe került. Angel elmeséli Lucasnak, hogy valójában azért jött vissza, hogy bosszút álljon Martin Acerón. Marina betegségre hivatkozva szabaddá teszi az estéjét, hogy Cachorróval tölthesse. Manuela rosszulléteit látva Horacio azt tanácsolja neki, vegyen egy terhességi tesztet. 

 
Mi várható?

Január 31-től Kettős játszma a Cool TV-n

 
Linkek
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
A 10 legkedveltebb telenovella 2007

1. Paula és Paulina

2. A pampák királya

3. Rabszolgasors

4. Rosalinda

5. Esmeralda

6. Marimar

7. Sonadoras

8. Betty a csúnya lány

9. Édes dundi valentina

10. Vad angyal

 

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 

Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu